1. Home
  2. Error messages
  3. Foutmelding: Uw gebruikersnaam is nog niet actief.

Foutmelding: Uw gebruikersnaam is nog niet actief.

Foutmelding: Uw gebruikersnaam is nog niet actief. Gebruik de activatielink uit de e-mail.

Het kan voorkomen dat bij het inloggen deze foutmelding verschijnt. In dat geval is uw gebruiker nog niet geactiveerd. Neem contact op met de beheerder van het abonnement en vraag hem/haar de activatielink voor jouw gebruiker nogmaals toe te sturen.

Dit kan de beheerder doen via Instellingen (tandrad rechts bovenin) > Gebruikers > Vergrootglas achter de desbetreffende gebruiker > ‘Activatielink’.

The activatielink is vervolgens naar de gebruiker toegestuurd.

Updated on Wednesday June 19th, 2019