1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. AFAS
  4. Aandachtspunten voor koppelingen met AFAS

Aandachtspunten voor koppelingen met AFAS

Ga je TriFact365 gebruiken in combinatie met AFAS? Lees hieronder een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden.

• Voor het koppelen met AFAS dient er een Appconnector aangemaakt te worden. De stappen die je moet doorlopen staan beschreven in onze handleidingen.
  • Heb je meerdere AFAS-omgevingen? Dan dien je per omgeving een koppeling te leggen.
  • Voor het aanmaken van boekingen dient er een teller op de betreffende dagboeken ingesteld te zijn in AFAS. Lees hier hoe je dit instelt.
  • Voor het aanmaken van debiteuren en/of crediteuren dient autonummering ingesteld te worden. Lees hier hoe je dit instelt.
  • Voor het verzenden van de PDF-bestanden zijn aanvullende instellingen vereist. Lees hier welke instellingen je moet verrichten.
  • Werk je met vreemde valuta? TriFact365 kan alleen de valuta meegeven op de boeking. De koers dient in AFAS zelf nog toegewezen te worden.
Updated on 13/02/20