1. Home
  2. Beheer en instellingen
  3. Accountgegevens en factuuroverzicht

Accountgegevens en factuuroverzicht

Inhoud van dit artikel

De Eigenaar kan via een dropdown bij de klantnaam in de blauwe balk de bedrijfsgegevens en incassomachtiging wijzigen via ‘Accountgegevens’.

Accountgegevens

Bedrijfsgegevens
Hier kun je de opgegeven bedrijfsgegevens wijzigen. Ook is het mogelijk om het e-mailadres aan te passen waarop je de facturen van TriFact365 wilt ontvangen.

Indien je gegevens aanpast, zul je het wachtwoord van jouw gebruiker moeten invullen om de aanpassing te bevestigen.

Abonnement en betalingsgegevens
Onder ‘Abonnement en betalingsgegevens’ kun je het huidige abonnement raadplegen en eventueel de incassomachtiging aanpassen.

Ondertekeningen
Hier zie je de documenten die je hebt ondertekend. Wanneer onze Algemene voorwaarden en/of Verwerkersovereenkomst worden geüpdatet, kun je hier de nieuwste versie ondertekenen.

Factuuroverzicht

Via het scherm ‘Factuuroverzicht’ kun je alle facturen raadplegen die je van TriFact365 hebt ontvangen. Hier kun je zien of een factuur betaald is en je kunt eventueel de bijbehorende PDF downloaden.

Updated on 10/04/20