1. Home
  2. Beheer en instellingen
  3. Accountgegevens en factuuroverzicht

Accountgegevens en factuuroverzicht

Inhoud van dit artikel

De eigenaar kan via een drop-down bij de klantnaam in de blauwe balk zijn accountgegevens en factuuroverzicht zien (zie hieronder).

Accountgegevens

Hier kun je de opgegeven bedrijfsgegevens wijzigen. Ook is het mogelijk om het e-mailadres aan te passen waarop je de facturen van TriFact365 wilt ontvangen. Ook is het mogelijk om de incassomachtiging aan te passen.

Indien je gegevens aanpast zul je het wachtwoord van jouw gebruiker moeten invullen om de aanpassing te bevestigen.

Factuuroverzicht

Hier kun je de facturen die je van TriFact365 hebt ontvangen inzien en downloaden.