1. Home
  2. Instellingen
  3. Gebruikersrol ‘Eigenaar’

Gebruikersrol ‘Eigenaar’

Er is altijd één eigenaar van het account. Dit is de eindverantwoordelijke voor het abonnement. De eigenaar kan via een drop-down bij de klantnaam in de blauwe balk zijn accountgegevens en factuuroverzicht zien. Daarnaast kan hij via de accountgegevens bijvoorbeeld het factuuradres aanpassen.

Accountgegevens

Hier kun je de bedrijfsnaam, het e-mailadres voor facturatie en het e-mailadres voor betalingsherinneringen wijzigen.

Facturatieoverzicht

Hier kun je de facturen die je van TriFact365 hebt ontvangen inzien en downloaden.

Eigenaarsrol wijzigen

Alleen de eigenaar kan zijn eigenaarsrol overdragen aan een andere gebruiker.

Eigenaarsrol wijzigen

Stap 1
Ga naar het tandrad en klik op ‘Gebruikers’

Stap 2
Klik op het mapje achter de gebruiker aan wie je de eigenaarsrol wil afstaan.

Stap 3
Klik op de knop ‘Eigenaar maken’

Updated on 18/07/17