1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Exact Online
  4. Administratie overzetten naar ander Exact Online abonnement

Administratie overzetten naar ander Exact Online abonnement

Wil je een administratie omzetten naar een andere Exact Online omgeving? Exact Online biedt de mogelijkheid om een administratie te verplaatsen naar een ander Exact Online abonnement.

Bij het omzetten van een administratie naar een andere Exact Online omgeving wordt niet automatisch de koppeling tussen TriFact365 en Exact Online aangepast.

Bedenk van tevoren welke van de volgende opties het beste aansluit bij uw situatie:

OPTIE 1
Je hebt altijd de optie om in TriFact365 een nieuwe koppeling te maken met een andere Exact Online omgeving. Na het aanmaken van deze koppeling kun je de betreffende administratie toevoegen bij jouw bestaande TriFact365 account. Consequentie is dat je hiermee een 2e administratie in TriFact365 krijgt. De 1e administratie is gekoppeld aan de oude Exact Online omgeving. De 2e administratie is gekoppeld aan de nieuwe Exact Online omgeving. Let op: je krijgt hiermee altijd een extra e-mailadres binnen TriFact365.

OPTIE 2
Zorg ervoor dat de administratie binnen Exact Online wordt verplaatst zonder dat deze wordt gewijzigd (onveranderde inrichting/instellingen). Als aan deze voorwaarde wordt voldaan dan kan TriFact365 op verzoek de bestaande koppeling aanpassen zodat je met één administratie in TriFact365 kunt blijven werken binnen het bestaande TriFact365 account. Bij een succesvolle migratie behoud je toegang tot jouw TriFact365 archief, administratie en e-mailadres. Let op: aan dit verzoek zijn (beperkte) kosten verbonden.

Updated on 01/09/17

Was this article helpful?