1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Twinfield
  4. Administratie verplaatsen naar andere Twinfield omgeving

Administratie verplaatsen naar andere Twinfield omgeving

Administratie in een andere Twinfield omgeving opnemen? Twinfield kan op verzoek een administratie verplaatsen naar een andere omgeving.

Bij een complete verhanging van de administratie naar een andere Twinfield omgeving wordt niet automatisch de koppeling tussen TriFact365 en Twinfield aangepast.

Bedenk van tevoren welke van de volgende opties het beste aansluit bij uw situatie:

OPTIE 1
Je hebt altijd de optie om in TriFact365 een nieuwe koppeling te maken met een andere Twinfield omgeving. Na het aanmaken van deze koppeling kun je de betreffende administratie toevoegen bij jouw bestaande TriFact365 account. Consequentie is dat je hiermee een 2e administratie in TriFact365 krijgt. De 1e administratie is gekoppeld aan jouw oude Twinfield omgeving. De 2e administratie is gekoppeld aan jouw nieuwe Twinfield omgeving. Let op: je krijgt hiermee altijd een nieuw e-mailadres.

OPTIE 2
Zorg ervoor dat de administratie binnen Twinfield wordt verplaatst zonder dat deze wordt gewijzigd (onveranderde inrichting/instellingen). Als aan deze voorwaarde wordt voldaan dan kan TriFact365 op verzoek de bestaande koppeling aanpassen zodat je met één administratie in TriFact365 kunt blijven werken binnen jouw bestaande TriFact365 account. Bij een succesvolle migratie behoud je toegang tot uw TriFact365 archief, administratie en e-mailadres. Let op: hier zijn kosten aan verbonden.

Updated on 01/09/17

Was this article helpful?

Hulp nodig?
Niet gevonden wat je zocht? Stel een vraag aan een medewerker!
STEL EEN VRAAG