1. Home
  2. Autoriseren
  3. Autorisatie-overzicht

Autorisatie-overzicht

Wanneer je beheerder bent, kun je via het Dashboard het Autorisatie-overzicht bekijken. Hier zie je alle facturen die op dat moment in een autorisatieworkflow zitten. Per factuur kun je zien welk schema eraan gekoppeld is en welke gebruiker(s) nog moet(en) autoriseren.

Autorisatieproces stoppen
Indien wenselijk kun je het autorisatieproces van één of meerdere facturen stoppen. Vink de betreffende facturen aan en klik op ‘Autorisatieproces stoppen’ in de blauwe balk die verschijnt. De facturen komen nu op de status ‘Afgekeurd’ te staan. Hierna kun je de facturen eventueel opnieuw aanbieden ter autorisatie.

Updated on 14/06/18