1. Home
  2. Instellingen
  3. Bedrijfsgegevens wijzigen

Bedrijfsgegevens wijzigen

De eigenaar kan via een drop-down bij de klantnaam in de blauwe balk de bedrijfsgegevens en incassomachtiging wijzigen via ‘Accountgegevens’.

Accountgegevens

Hier kun je de opgegeven bedrijfsgegevens wijzigen. Ook is het mogelijk om het e-mailadres aan te passen waarop je de facturen van TriFact365 wilt ontvangen. Je kunt hier ook de incassomachtiging aanpassen.

Indien je gegevens aanpast zul je het wachtwoord van jouw gebruiker moeten invullen om de aanpassing te bevestigen.

Ondertekeningen

Hier zie je de documenten die je hebt ondertekend. Wanneer onze Algemene voorwaarden worden geüpdatet, kun je hier de nieuwste versie ondertekenen.

Updated on 05/02/19