1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Unit4 Multivers
  4. Boeken op dossiers (Unit4 Multivers)

Boeken op dossiers (Unit4 Multivers)

Je kunt facturen boeken op een grootboek, kostenplaats, projectcode en dossier. Standaard staan op de boekingsregels grootboek, kostenplaats en projectcode weergegeven. Via de ‘Weergaveopties’ kun je ook dossier toevoegen aan de boekingsregels.

STAP 1
Ga in het scherm ‘Controleren en verwerken’ rechtsboven naar ‘Weergaveopties’ en vink ‘Kostendrager’ aan. Deze zal nu als dimensie worden opgenomen in de boekingsregels.

In TriFact365 wordt de term ‘Kostendrager’ gebruikt in plaats van ‘Dossier’.

STAP 2
Indien je geen gebruik maakt van kostenplaatsen en/of projectcodes, dan kun je deze uitvinken. Wanneer je meer dan drie dimensies op de boekingsregels wilt weergeven, raden we je aan om de boekingsregels onder het document te plaatsen. De boekingsregels worden vergroot en komen over de gehele breedte van het scherm te staan onder de PDF-viewer.

Updated on 01/11/18