1. Home
  2. Nieuwe functies
  3. Boekingsinstellingen: Audit trail meesturen met de boeking
  1. Home
  2. Beheer en instellingen
  3. Boekingsinstellingen: Audit trail meesturen met de boeking

Boekingsinstellingen: Audit trail meesturen met de boeking

In TriFact365 wordt per factuur een audit trail (historie) bijgehouden. Per handeling wordt vastgelegd welke gebruiker deze op welk tijdstip heeft uitgevoerd. Het is mogelijk om deze audit trail ook met de boeking mee te sturen naar het boekhoudpakket.

Let op

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor AccountView, Exact Online en SnelStart

1. Ga in TriFact365 naar Instellingen > Administraties > Vergrootglas > Instellingen.
  2. Zet onder Boekingsinstellingen ‘Audit trail meesturen met de boeking’ op JA.

Voor alle nieuwe boekingen wordt de audit trail als extra PDF meegestuurd. Bekijk hier een voorbeeld.

Aandachtspunten:

• Maak je gebruik van ‘Inboeken voor procuratie’? Dan wordt de audit trail pas verstuurd nadat het procuratieproces voltooid is.
Updated on 05/11/19

Article Attachments