1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. AFAS
  4. Boekingsinstellingen: Factuurnummer is boekingsnummer bij verkoopfactuur
  1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Exact Online
  4. Boekingsinstellingen: Factuurnummer is boekingsnummer bij verkoopfactuur
  1. Home
  2. Instellingen
  3. Boekingsinstellingen: Factuurnummer is boekingsnummer bij verkoopfactuur

Boekingsinstellingen: Factuurnummer is boekingsnummer bij verkoopfactuur

In TriFact365 kan worden ingesteld dat het boekingsnummer van een verkoopfactuur wordt gezien als het factuurnummer.

STAP 1
Ga naar het tandrad en klik op ‘Administraties’. Klik op het vergrootglas achter de betreffende administratie.

STAP 2
Ga naar het blauwe tabblad ‘Instellingen’ en vink hier het vakje aan bij ‘Factuurnummer is boekingsnummer bij verkoopfactuur’.

LET OP

Deze instelling is alleen mogelijk voor AFAS en Exact Online.

Updated on 26/07/17