1. Home
  2. Nieuwe functies
  3. Controle op afzender uitschakelen (e-mailaanlevering)
  1. Home
  2. Instellingen
  3. Controle op afzender uitschakelen (e-mailaanlevering)

Controle op afzender uitschakelen (e-mailaanlevering)

Op de administratie-instellingen kun je aangeven of de controle op afzender moet worden uitgeschakeld.

Deze functie is relevant wanneer e-mails van leveranciers automatisch worden doorgestuurd naar TriFact365, maar niet door TriFact365 verwerkt worden. De oorzaak hiervan ligt in de zogeheten SPF-instellingen van de leverancier. Door de controle op afzender uit te schakelen, zullen deze e-mails wel door TriFact365 verwerkt worden.

Mailbox
In de Mailbox van TriFact365 kun je zien of een e-mail niet verwerkt is door een SPF fout. Klik in de Mailbox op het vergrootglas achter de e-mail en kijk of de foutmelding ‘SPF check failed‘ staat weergegeven. Wanneer je bovenstaande instelling aanzet, zullen alle nieuwe e-mails met een SPF fout wel door TriFact365 verwerkt gaan worden.

Updated on 08/05/19