1. Home
  2. Beginnen met TriFact365
  3. Dashboard en menu
  1. Home
  2. Dashboard
  3. Dashboard en menu

Dashboard en menu

Ieder scherm bevat het menu (blauwe balk) met toegang tot de volgende functies:

• Het menu (Dashboard – Upload – Werkvoorraad – Archief)
  • De accountnaam (Naam van het TriFact365 abonnement/demo)
  • De gebruikersnaam (Naam van de ingelogde gebruiker)
  • De instellingen (Tandrad)
  • Supportpagina (Vraagteken)

Het dashboard is de startpagina voor iedere gebruiker. Deze bevat de volgende functies:

• Mijn werkvoorraad (persoonlijke werkvoorraad van de gebruiker die is ingelogd)
  • Top 5 werkvoorraad  (werkvoorraad verdeeld over de administraties waar de gebruiker toegang tot heeft)
  • Top 5 autorisatie (optioneel als autorisatieschema is ingeschakeld)
  • Top 5 procuratie (optioneel als procuratieschema is ingeschakeld)
  • Nieuws (recente informatie en updates)
  • Starten met TriFact365 (uitleg voor nieuwe gebruikers)
Updated on 18/07/17