1. Home
  2. Beginnen met TriFact365
  3. Dashboard en menu
  1. Home
  2. Algemeen
  3. Dashboard en menu

Dashboard en menu

Ieder scherm bevat het menu (blauwe balk) met toegang tot de volgende functies:

• Het menu
  • De accountnaam (Accountgegevens wijzigen – Factuuroverzicht bekijken)
  • De gebruikersnaam (Wachtwoord wijzigen – Taal wijzigen – Uitloggen)
  • Instellingen (Tandwiel)
  • Supportpagina en Instructietour (Vraagteken)

Het dashboard is de startpagina voor iedere gebruiker. Deze bevat de volgende functies:

• Mijn Werkvoorraad: Persoonlijke werkvoorraad van de gebruiker die is ingelogd.
  • Top 5 Werkvoorraad: Alle werkvoorraad verdeeld over de administraties waar de gebruiker toegang tot heeft.
  • Top 5 Autorisatie: Alleen voor beheerders wanneer autorisatie is ingeschakeld. Ouderdomsanalyse van alle te autoriseren facturen.
  • Top 5 Procuratie: Alleen voor beheerders wanneer procuratie is ingeschakeld. Ouderdomsanalyse van alle te procureren facturen.
  • Nieuws en artikelen: Relevante informatie en updates van TriFact365.
  • Starten met TriFact365: Korte uitleg voor nieuwe gebruikers.