1. Home
  2. Overig
  3. Documenten samenvoegen

Documenten samenvoegen

In de Werkvoorraad kun je twee of meerdere documenten samenvoegen tot één document.

STAP 1
Ga naar de Werkvoorraad en vink het vakje voor de betreffende documenten aan die je wilt samenvoegen. Klik op ‘Samenvoegen’ in de blauwe taakbalk die verschijnt.

STAP 2
Hier zie je links de documenten die samengevoegd gaan worden. Versleep de documenten voor of na elkaar om de volgorde van het samengevoegde document te bepalen. Klik op één van de documenten om aan de rechterkant het document verder te bekijken.

STAP 3
Klik op ‘Versturen’ om de documenten definitief samen te voegen. Hierna zal het samengevoegde document opnieuw in ‘Herkenning’ verschijnen en in de werkstroom terecht komen.

LET OP

– Je kunt alleen documenten samenvoegen uit dezelfde administratie.
– Documenten met de status ‘Procuratie’ kunnen niet worden samengevoegd.
– De bestandsnaam van het eerste document zal leidend worden voor het samengevoegde document.

Updated on 12/02/18