1. Home
  2. Aanleveren, uploaden en archiveren
  3. Uploaden via e-mail: Corrupt PDF-bestand aangeleverd

Uploaden via e-mail: Corrupt PDF-bestand aangeleverd

Soms komt het voor dat TriFact365 een PDF-bestand uit een e-mail niet kan verwerken. Deze wordt dan gekenmerkt als niet verwerkt en potentieel corrupt in de Mailbox.

Oplossing
Er is waarschijnlijk iets misgegaan in de aanlevering naar TriFact365 vanuit jouw mailbox. Verwijder de betreffende Contactpersoon voor het e-mailadres van de administratie uit Outlook en maak deze opnieuw aan.

Mocht dit het probleem niet oplossen raadpleeg dan onderstaande artikelen van Microsoft.

Let op: voor onderstaande oplossingen is het wenselijk om een systeembeheerder te benaderen

Berichtindeling wijzigen

Opmaak e-mailbericht

Hebben bovenstaande oplossingen het probleem ook niet verholpen? We kunnen een ervaren partner van ons inschakelen die dit probleem voor je kan oplossen. Hier zitten eenmalige kosten aan verbonden. Neem contact op met onze supportafdeling.

Updated on 14/02/20