1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. AFAS
  4. Foutmelding: (AfasFiEntry)Vat is not allowed for account X
  1. Home
  2. Foutmeldingen
  3. Foutmelding: (AfasFiEntry)Vat is not allowed for account X

Foutmelding: (AfasFiEntry)Vat is not allowed for account X

Foutmelding

(AfasFiEntry)Vat is not allowed for account X

Deze foutmelding wordt vanuit AFAS gegeven wanneer het boeken van BTW niet is toegestaan op een grootboek. Selecteer een ander grootboek of pas de instellingen van het grootboek aan zoals hieronder aangegeven.

1. Ga in AFAS naar Financieel / Grootboek / Grootboekrekening
    (of naar Small Business / Grootboek / Grootboekrekening).
  2. Open de betreffende grootboekrekening en ga naar het tabblad Voorkeuren.
  3. Zorg dat ‘BTW toestaan’ is aangevinkt.