1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. King Business Software
  4. Foutmelding: Alleen licentiebeheerders mogen consent geven voor een externe koppeling (King)
  1. Home
  2. Foutmeldingen
  3. Foutmelding: Alleen licentiebeheerders mogen consent geven voor een externe koppeling (King)

Foutmelding: Alleen licentiebeheerders mogen consent geven voor een externe koppeling (King)

Foutmelding

Alleen licentiebeheerders mogen consent geven voor een externe koppeling

Deze foutmelding treedt op wanneer je met een gebruiker in King wilt koppelen die geen Systeembeheerder is. Zorg ervoor dat je koppelt met een gebruiker waarbij Systeembeheerder aangevinkt staat.

Het is ook aan te raden hier een aparte gebruiker voor aan te maken.