1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. AFAS
  4. Foutmelding: General message: De combinatie van btw-rekening X en btw-code X is niet toegestaan (btw-percentage is nul).

Foutmelding: General message: De combinatie van btw-rekening X en btw-code X is niet toegestaan (btw-percentage is nul).

Foutmelding

General message: De combinatie van btw-rekening X en btw-code X is niet toegestaan (btw-percentage is nul).

Deze foutmelding ontstaat wanneer je in TriFact365 nog geen instellingen hebt verricht om BTW-verlegd correct te verwerken.

Ga hiervoor naar InstellingenAdministraties > Vergrootglas > BTW codes.

Vink ‘Verlegd’ aan achter de BTW-verlegd codes en klik vervolgens op opslaan. Hierna kunnen de facturen met BTW-verlegd juist verwerkt worden.

Updated on 08/11/18