1. Home
  2. Foutmeldingen
  3. Foutmelding: Deze gebruiker heeft nog een rol in een workflow en kan niet worden verwijderd.

Foutmelding: Deze gebruiker heeft nog een rol in een workflow en kan niet worden verwijderd.

STAP 1
Verwijder de gebruiker uit eventuele autorisatie- en/of procuratieschema’s. Anders kan de gebruiker niet verwijderd worden.

STAP 2
Ga naar het dashboard en klik op ‘Autorisatie-overzicht’. Klik op de knop ‘STOP’ bij de facturen waaraan de te verwijderen gebruiker gekoppeld is.

STAP 3
Hierna worden de facturen opnieuw in de werkvoorraad gezet en kan een nieuw schema worden aangesproken zonder de gebruiker die verwijderd moet worden. Zo kan de factuurverwerking blijven doorgaan.

STAP 4
Ga naar het tandrad en klik op ‘Gebruikers’. Klik op het kruisje achter de gebruiker die je wilt verwijderen. De gebruiker wordt nu verwijderd.

LET OP

Om een gebruiker te verwijderen dien je ‘Beheerder’ te zijn.