1. Home
  2. Mobiele app
  3. Foutmelding: Geen administraties beschikbaar (mobiele app)

Foutmelding: Geen administraties beschikbaar (mobiele app)

Foutmelding

Geen administraties beschikbaar

Deze foutmelding ontstaat doordat er geen administraties zijn toegewezen aan de gebruiker die is ingelogd.

Je kunt dit eenvoudig aanpassen door in te loggen in de portal.

Ga naar Instellingen > Gebruikers > Gele mapje achter de desbetreffende gebruiker. In dit scherm kun je de administratie toewijzen door deze te selecteren en met ‘>’ naar ‘Toegewezen administraties’ te verplaatsen.

Hierna is de administratie zichtbaar in de mobiele app.

Updated on 25/10/18