1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. SnelStart
  4. Foutmelding: De opgegeven BTW is niet geldig (SnelStart)

Foutmelding: De opgegeven BTW is niet geldig (SnelStart)

Foutmelding

‘Bad Request : [ {“errorCode”:”BOE-0069″,”message”:”De opgegeven BTW is niet geldig”,”details”:”Btwsoort is niet correct”} ]’

Wanneer je bovenstaande foutmelding ziet in het scherm ‘Controleren en verwerken’, dan is er een btw-code gekozen die niet geldig is in combinatie met de gekozen grootboekrekening. Dit heeft te maken met de grootboekfuncties en bijbehorende BTW-restricties van SnelStart.

Bekijk hier alle grootboekfuncties met de toegestane BTW-codes.

Wil je meer informatie over de functies van grootboekrekeningen in SnelStart? Bekijk dan het volgende artikel: https://kennisplein.snelstart.nl/klanten/s/article/Instellingen-Grootboekrekeningen-Functie-van-een-grootboekrekening.

Updated on 16/03/18