1. Home
  2. Foutmeldingen
  3. Foutmelding: De permissies zijn vereist voor deze functionaliteit (mobiele app)
  1. Home
  2. Mobiele app
  3. Foutmelding: De permissies zijn vereist voor deze functionaliteit (mobiele app)

Foutmelding: De permissies zijn vereist voor deze functionaliteit (mobiele app)

Foutmelding

De permissies zijn vereist voor deze functionaliteit

Deze foutmelding kan optreden wanneer je een foto probeert de maken met de mobiele app. Dit komt doordat de app van TriFact365 geen toegang heeft tot de camera en/of de galerij/filmrol.

Ga naar de instellingen van de app op je telefoon, en zorg dat TriFact365 toegang heeft tot de camera en je galerij/filmrol.

Updated on 20/06/19