1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Visma eAccounting
  4. Foutmelding: Resource not found: FiscalYearID (Visma eAccounting)

Foutmelding: Resource not found: FiscalYearID (Visma eAccounting)

Foutmelding

Resource not found: FiscalYearID

Deze foutmelding ontstaat doordat het betreffende boekjaar waarin je de factuur wilt boeken niet aanwezig is in Visma eAccounting. Volg het onderstaande stappenplan om dit boekjaar in Visma eAccounting aan te maken.

STAP 1
Ga naar Visma eAccounting en log in met jouw gegevens.

STAP 2
Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Bedrijf’ > ‘Boekjaren en openingsbalans’.

STAP 3
Klik rechtsboven in het scherm op ‘Nieuw boekjaar’. Vul de begin- en einddatum in en klik op ‘Bewaar’.

Updated on 18/09/17