1. Home
  2. Foutmeldingen
  3. Foutmelding: Uw account is geblokkeerd

Foutmelding: Uw account is geblokkeerd

Foutmelding

Uw account is geblokkeerd. Neem contact op met onze klantenservice.

Deze foutmelding ontstaat doordat de betreffende gebruiker is geblokkeerd. De oplossing is een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Stap 1
Klik onder de knop ‘Inloggen’ op ‘Wachtwoord vergeten?’

Stap 2
Vul hier je gebruikersnaam in (e-mailadres) en klik op versturen. Indien het e-mailadres bij ons bekend is, ontvang je per e-mail een nieuw wachtwoord.

Stap 3
Log in met je nieuwe wachtwoord en wijzig deze naar een zelf opgegeven wachtwoord in de portal. Ga hiervoor naar jouw gebruikersnaam rechtsboven in. Er verschijnt nu een knop met ‘Wachtwoord wijzigen’.

LET OP

• Mail niet ontvangen? Controleer het spamfilter!
  • Let op dat jouw browser niet automatisch het oude wachtwoord invult met behulp van ‘auto-complete’. Vul expliciet het nieuwe wachtwoord in of werk het wachtwoord van auto-complete bij.