Gebruiker toevoegen

Beheerder

Gebruikers kunnen alleen toegevoegd worden door iemand met een beheerdersrol.

Stap 1
Ga naar het tandrad rechtsboven en klik op ‘Gebruikers’.

Stap 2
Klik op ‘Nieuwe gebruiker’.

Stap 3
Voer een geldig e-mailadres in en kies een gebruikersnaam (bijv. voornaam + achternaam). De gebruiker ontvangt op het opgegeven e-mailadres een mail met een activatielink. Klik hierop om het aanmaken van de gebruiker te bevestigen en de gebruiker te activeren.

Mail met activatielink niet ontvangen?

Wil je nogmaals de mail met de activatielink versturen? Klik op het vergrootglas naast de betreffende gebruiker en verzend de mail opnieuw. (De activatielink kan niet nog een keer verstuurd worden als de gebruiker al is geactiveerd)

Stap 4
Voordat een gebruiker kan inloggen en werkzaamheden kan verrichten in de portal dienen er administraties en rechten te worden toegewezen aan de gebruiker. (Ga naar: Gebruikersrollen en gebruikersrechten)