1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Exact Online
  4. Instellingen in Exact Online

Instellingen in Exact Online

Instellingen

Zonder de correcte instellingen zal het gebruik van TriFact365 beperkt zijn (niet kunnen wijzigen van crediteuren, niet functionerende drop-downs bij grootboek, kostenplaatsen en projectcodes etc.).

Zorg ervoor dat de gebruiker waarmee de koppeling met TriFact365 is gelegd, toegang heeft tot de administraties in Exact Online en daarnaast ook de volgende rechten in Exact Online heeft:

Updated on 26/01/18