1. Home
  2. Controleren
  3. Crediteur en/of grootboek onbekend

Crediteur en/of grootboek onbekend

Bij ‘Controleren’ kan het soms voorkomen dat sommige gegevens (grootboek/debiteur/crediteur) niet worden opgehaald. In de meeste gevallen komt dit door wijzigingen die zijn gedaan in het boekhoudpakket. De gegevens dienen dan bijgewerkt/gesynchroniseerd te worden.

Voorheen was het nodig om op twee plaatsen (controlescherm + administratie) de gegevens bij te werken. Nu kun je met één klik op één van de plaatsen alle gegevens meteen synchroniseren.

OPTIE 1: Bijwerken in het controlescherm

Voor gebruikers met controlerechten

1. Ga naar Controleren.
  2. Klik op de betreffende factuur.
  3. Klik op de knop Bijwerken of op het icoontje.

OPTIE 2: Administratie bijwerken

Voor beheerders

1. Ga naar het tandrad en klik op Administraties.
  2. Klik op het vergrootglas aan de rechterkant van de betreffende administratie.
  3. Klik onderaan de pagina op de knop Bijwerken.

Updated on 24/10/17