1. Home
  2. Autoriseren
  3. Hoe moet ik autoriseren?

Hoe moet ik autoriseren?

Gebruikersrecht 'Toevoegen' + 'Autoriseren'

Heb je als gebruiker het recht ‘Toevoegen’ en ‘Autoriseren’? Dan zie je in ‘Mijn Werkvoorraad’ alle te autoriseren facturen, niet alleen jouw eigen.

Stap 1
Klik op ‘Autoriseren’ in ‘Mijn Werkvoorraad’ of ga naar ‘Werkvoorraad’ in de blauwe menubalk en klik dan op de status ‘Autoriseren’ bij een factuur.

Stap 2
Aan de rechterkant zie je de betreffende factuur. Aan de linkerkant kun je de volgende acties uitvoeren:

• Indien wenselijk kun je opmerkingen bijvoegen in het witte vlak boven de knop ‘Verzenden’.
  • Als je een factuur goedkeurt wordt hij doorgestuurd naar de stap ‘Controleren’.
  • Als je een factuur afkeurt wordt hij geregistreerd als status ‘Afgekeurd’. Lees hier meer over de status ‘Afgekeurd’.
  • Als je een factuur overslaat gebeurt er niks. De factuur komt onderaan je werkvoorraad te staan en blijft op de status ‘Autoriseren’ staan. De factuur kan dan een volgende keer geautoriseerd worden.

Updated on 05/09/17