1. Home
  2. Autoriseren en procureren
  3. Hoe moet ik procureren?

Hoe moet ik procureren?

Gebruikersrecht 'Toevoegen' + 'Procureren'

Heb je als gebruiker het recht ‘Toevoegen’ en ‘Procureren’? Dan zie je in ‘Mijn Werkvoorraad’ alle te procureren facturen, niet alleen jouw eigen.

Stap 1
Klik op ‘Procureren’ in ‘Mijn Werkvoorraad’ of ga naar ‘Werkvoorraad’ in de blauwe menubalk en klik dan op de status ‘Procureren’ bij een factuur.

Stap 2
Aan de rechterkant zie je de betreffende factuur. Aan de linkerkant zie je alle gegevens van de boeking en de historie van de factuur in TriFact365. Je kunt de volgende acties uitvoeren:

• Indien wenselijk kun je opmerkingen bijvoegen in het witte vlak boven de knop ‘Verzenden’.
  • Als je de boeking goedkeurt komt hij hierna in het archief terecht en wordt hij doorgestuurd naar het boekhoudpakket.
  • Als je de boeking afkeurt wordt hij geregistreerd als status ‘Afgekeurd’. Lees hier meer over de status ‘Afgekeurd’.
  • Als je de boeking overslaat gebeurt er niks. De boeking komt onderaan je werkvoorraad te staan en blijft op de status ‘Procureren’ staan. De boeking kan dan een volgende keer geprocureerd worden.

Updated on 02/07/19