Koppelen met AFAS

Om te beginnen:

STAP 1
Selecteer hier AFAS als het boekhoudpakket waarmee je wilt koppelen.

STAP 2
Download de handleiding en download en installeer de GetConnectoren.

• Klik hier om de handleiding voor AFAS Profit te downloaden
  • Klik hier om de handleiding voor AFAS Small Business te downloaden
  • Klik hier om de GetConnectoren te downloaden

STAP 3
Geef hier een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

STAP 4
Gebruik je een lokale versie van AFAS, vul dan de token van de App Connector in en de Service URL.
Gebruik je een online versie van AFAS, vink dan ‘Online versie’ aan en vul de token van de App Connector in en je deelnemersnummer. In de handleiding staat waar je deze gegevens kunt vinden.

Koppeling met AFAS

Wil je administraties uit meerdere omgevingen (ondernemingen) uit AFAS toevoegen? Voor elke onderneming dient dan een nieuwe koppeling te worden gelegd. Dit komt doordat de GetConnectoren op ondernemingsniveau worden ingesteld.

Updated on 27/11/19