Koppelen met Exact Online

STAP 1
Ben je nog geen klant van TriFact365? Vraag een proefversie aan op onze website en kies ‘Exact Online’ bij het te koppelen boekhoudpakket. Je ontvangt je inloggegevens binnen een paar minuten.

STAP 2
Ga naar het tandrad rechtsboven in en klik op ‘Koppelingen’ en klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’.

STAP 3
Selecteer ‘Exact Online’ en klik op ‘Volgende’.

STAP 4
Selecteer vervolgens met welke versie van Exact Online je wilt koppelen (Nederland, België of Duitsland).

STAP 5
Geef een herkenbare omschrijving aan de koppeling met Exact Online en klik op ‘Volgende’

STAP 6
Klik op afronden. Hierna wordt je naar website van Exact Online geleid. Vul hier je inloggegevens van Exact Online in. Klik daarna op ‘Login’. De koppeling is nu gelegd. Je keert terug naar TriFact365.

LET OP

Zorg dat je een koppeling legt met een gebruiker in Exact Online die voldoende (toegangs)rechten heeft voor de administraties in Exact Online die je aan TriFact365 wilt toevoegen.

Updated on 27/03/18