1. Home
  2. Nieuwe functies
  3. Koppelen met King Business Software
  1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. King Business Software
  4. Koppelen met King Business Software

Koppelen met King Business Software

STAP 1
Ben je nog geen klant van TriFact365? Vraag een proefversie aan op onze website en kies ‘King Business Software’ bij het te koppelen boekhoudpakket. Je ontvangt je inloggegevens binnen een paar minuten.

STAP 2
Ga naar het tandrad rechtsboven in en klik op ‘Koppelingen’ en klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’.

STAP 3
Selecteer het boekhoudpakket en klik op ‘Volgende’.

STAP 4
Voor de koppeling met King is een handleiding beschikbaar.
Download de handleiding en doorloop deze eerst voordat je verder gaat naar de volgende stap.

STAP 5
Geef een herkenbare omschrijving aan de koppeling met King en klik op ‘Volgende’

STAP 6
Klik op afronden. Hierna wordt je naar website van King geleid. Vul hier je inloggegevens van King in. Je keert hierna terug naar TriFact365.

Updated on 17/06/19