Koppelen met SnelStart

SnelStart Web

TriFact365 koppelt met SnelStart Web. Gebruik je de serverversie van SnelStart? Geen probleem. Zorg dat je een online administratie hebt binnen SnelStart. Koppel vervolgens via SnelStart Web en alle boekingen zullen ook zichtbaar zijn in de serverversie van SnelStart.

STAP 1
Ben je nog geen klant van TriFact365? Vraag een demo aan op onze website en kies ‘SnelStart’ bij het te koppelen boekhoudpakket. Je ontvangt je inloggegevens binnen een paar minuten.

STAP 2
Zorg ervoor dat je in SnelStart een bedrijfsnaam hebt meegegeven aan de administratie, anders kan TriFact365 de te koppelen administratie niet ophalen. Ga hiervoor naar ‘Bedrijfsgegevens wijzigen’ in SnelStart.

STAP 3
Log in via SnelStart Web en klik aan de linkerkant in het menu op ‘Koppelingen’. Zoek in de lijst met koppelingen naar TriFact365.

STAP 4
Klik op ‘Koppeling instellen’. Er komt nu een sleutel beschikbaar. Klik op ‘Kopieer naar klembord’ en ga naar jouw TriFact365 omgeving. Plak deze code in het veld bij de laatste stap van een koppeling leggen.

Lees hier meer over het leggen van een koppeling met TriFact365

Meerdere administraties toevoegen

Wil je meerdere administraties uit SnelStart toevoegen? Voor elke administratie dient dan een nieuwe koppeling te worden gelegd via de koppelingssleutel.

Updated on 29/04/19