Koppelen met Visma eAccounting

Voordat je begint

Heb je toegang tot meerdere bedrijven in Visma eAccounting? Zorg dan dat je GEEN standaardbedrijf geselecteerd hebt in Visma eAccounting. Heb je dit wel, dan wordt altijd het standaardbedrijf gepakt tijdens het leggen van de koppeling.

STAP 1
Ben je nog geen klant van TriFact365? Vraag een proefversie aan op onze website en kies ‘Visma eAccounting’ bij het te koppelen boekhoudpakket. Je ontvangt je inloggegevens binnen een paar minuten.

STAP 2
Ga naar het tandrad rechtsboven in en klik op ‘Koppelingen’ en klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’.

STAP 3
Selecteer ‘Visma eAccounting’ en klik op ‘Volgende’.

STAP 4
Geef een omschrijving van de koppeling met Visma eAccounting en klik op ‘Volgende’

STAP 5
Klik op afronden. Hierna wordt je naar website van Visma eAccounting geleid. Vul hier je inloggegevens van Visma eAccounting in en geef TriFact365 daarna toestemming om te koppelen. De koppeling is nu gelegd, je keert terug naar TriFact365.

Updated on 15/10/18