Koppelen met Visma eAccounting

Voordat je begint

Controleer of de Visma eAccounting API geactiveerd is. Ga hiervoor in Visma eAccounting naar Apps.

STAP 1
Ben je nog geen klant van TriFact365? Vraag een proefversie aan op onze website en kies ‘Visma eAccounting’ bij het te koppelen boekhoudpakket. Je ontvangt je inloggegevens binnen een paar minuten.

STAP 2
Ga naar het tandrad rechtsboven in en klik op ‘Koppelingen’ en klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’.

STAP 3
Selecteer ‘Visma eAccounting’ en klik op ‘Volgende’.

STAP 4
Geef een omschrijving van de koppeling met Visma eAccounting en klik op ‘Volgende’

STAP 5
Klik op afronden. Hierna wordt je naar website van Visma eAccounting geleid. Vul hier je inloggegevens van Visma eAccounting in, selecteer de administratie en geef TriFact365 daarna toestemming om te koppelen. De koppeling is nu gelegd, je keert terug naar TriFact365.

Visma Advisor
Werk je me Visma Advisor in combinatie met Visma eAccounting en lukt het niet om te koppelen? Neem contact op met Visma eAccounting en laat de volgende twee instellingen controleren:

• Laat controleren of de integratiemodule (tussen Visma Advisor en Visma eAccounting) aanstaat;
  • Laat controleren of de Visma Advisor gebruiker (waarmee je probeert te koppelen) toegang heeft tot de Visma eAccounting administratie.
Updated on 12/02/20