Koppelen met Unit4 Multivers

Om te beginnen:

STAP 1
Kies eerst het boekhoudpakket waarmee je wil koppelen.

STAP 2
Voor Unit4 Multivers Server dient er lokaal een speciale service te worden geïnstalleerd. Hiervoor is een handleiding beschikbaar.

• Klik hier om de handleiding voor Unit4 Multivers Server te downloaden
  • Klik hier om de installatiebestanden te downloaden (tot Unit4 Multivers 10.9.4)
  • Klik hier om de installatiebestanden te downloaden (vanaf Unit4 Multivers 10.10)

Voor Unit4 Multivers Online hoeven er geen special handelingen verricht te worden. Je kunt verder gaan met koppelen.

STAP 3
Geef hier een omschrijving zodat je deze later gemakkelijk kunt herkennen.

STAP 4
Wil je koppelen met Unit4 Multivers Server? Klik dan op de link en voer hier je gebruikersnaam, wachtwoord en Service URL van Unit4 Multivers in.

Wil je koppelen met Unit4 Multivers Online? Klik dan op ‘Afronden’. Je gaat nu naar de website van Unit4 om je inloggegevens van Unit4 Multivers Online in te vullen. Vul bij Multivers gebruikersnaam ‘SYSTEEM’ in en laat het veld Multivers wachtwoord leeg.

Updated on 27/11/19