1. Home
  2. Instellingen
  3. Koppeling wijzigen

Koppeling wijzigen

Wanneer je een koppeling hebt met AFAS, SnelStart, Twinfield, Unit4 Multivers of Visma eAccounting, is het mogelijk om een bestaande koppeling te wijzigen.

Ga hiervoor naar Instellingen > Koppelingen > Vergrootglas.

AFAS
Hier kun je een nieuwe gebruikerstoken ingeven. Ook is het hier mogelijk om een serverkoppeling te vernieuwen in een online koppeling.

SnelStart
Hier kun je een nieuwe koppelingssleutel ingeven.

Twinfield
Wanneer je op ‘Koppeling vernieuwen’ klikt, wordt je naar de website van Twinfield geleid. Hier kun je de nieuwe inloggegevens invoeren voor de koppeling.

Unit4 Multivers
Wanneer je op ‘Koppeling vernieuwen’ klikt, wordt je naar de website van Unit4 geleid. Hier kun je de nieuwe inloggegevens invoeren voor de koppeling.

Visma eAccounting
Wanneer je op ‘Koppeling vernieuwen’ klikt, wordt je naar de website van Visma eAccounting geleid. Hier kun je de nieuwe inloggegevens invoeren voor de koppeling.

Updated on 18/12/18