1. Home
  2. Facturen boeken
  3. Let op! De stamgegevens worden op dit moment gesynchroniseerd met het boekhoudpakket

Let op! De stamgegevens worden op dit moment gesynchroniseerd met het boekhoudpakket

Melding

Let op! De stamgegevens worden op dit moment gesynchroniseerd met het boekhoudpakket

In het scherm ‘Controleren en verwerken’ kan deze melding optreden wanneer er een synchronisatie is gestart, maar deze niet afgemaakt kon worden.

Je kunt dit verhelpen door een nieuwe synchronisatie te starten via de administratie-instellingen.

1. Ga in TriFact365 naar Instellingen > Administraties > Vergrootglas
  2. Klik op de knop ‘Bijwerken’

Hierna moet de melding in het scherm ‘Controleren en verwerken’ verdwenen zijn.

Updated on 12/12/19