Mailbox

LET OP

Deze functie is alleen beschikbaar voor beheerders

In de Mailbox kun je zien welke e-mails zijn aangeleverd per administratie. Hier kun je eenvoudig zien of de e-mail bijlage(s) bevatte die verwerkt zijn. Ga naar het tandrad en klik op ‘Mailbox’.

Zoekopties
Met de zoekopties kun je eenvoudig e-mails filteren op administratie, afzender, onderwerp, datum en verwerkte bijlages. Daarnaast kun je ook de e-mails sorteren. Klik hiervoor op de titel van de kolom om ze aflopend/oplopend te sorteren.

Niet verwerkte bijlagen?
Staat er een rood icoontje met een uitroepteken voor de mail? Dan zaten er geen (geldige) bijlagen in de mail. Geldige bijlagen hebben het volgende bestandsformaat:

• .pdf
  • .xml

Om een xml-bestand te kunnen verwerken dient er ook een pdf-bestand aanwezig te zijn in de e-mail met dezelfde bestandsnaam.

Updated on 12/02/18