1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Visma eAccounting
  4. Meerdere inkoopfacturen verwerken (Visma eAccounting)

Meerdere inkoopfacturen verwerken (Visma eAccounting)

TriFact365 boekt de inkoopfacturen in Visma eAccounting standaard als concept. Je kan in Visma eAccounting eenvoudig meerdere inkoopfacturen verwerken. Volg het stappenplan hieronder.

STAP 1
Ga naar ‘Inkoop’ > ‘Inkoopfacturen’.

STAP 2
Selecteer boven in het scherm ‘Concept’. Nu worden alle conceptboekingen weergegeven.

STAP 3
Klik op ‘Verwerk meerdere facturen’ onder in de pagina. Je kan nu de facturen selecteren die je wil verwerken. Klik op ‘Boek’. Alle geselecteerde facturen zijn nu verwerkt.

Updated on 20/10/17