1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. AFAS
  4. PDF terugvinden in AFAS

PDF terugvinden in AFAS

Inhoud van dit artikel

TriFact365 gebruikt dossieritems om een boeking met bijbehorende PDF te verwerken in AFAS. Zorg ervoor dat de dossieritems niet geblokkeerd zijn (of in gebruik zijn in AFAS door andere workflows).

LET OP: Vanaf versie AFAS Profit 3 (Small Business en ERP) moet het Communication Centre zijn geïnstalleerd om PDF bestanden in AFAS direct te kunnen openen.

Inkoopfacturen

Ga in TriFact365 naar Instellingen > Administraties en klik op het vergrootglas achter de betreffende AFAS-administratie. Vul bij ‘Instellingen’ het volgende in:

• Dossiernummer voor inkoopfacturen: -5

Verkoopfacturen

Wanneer je gebruikt maakt van AFAS Small Business, dan dien je bij de instellingen van de administratie het volgende in te vullen:

• Dossiernummer voor verkoopfacturen: 10

Werk je met AFAS Profit ERP? Dan dien je een nieuw dossieritem aan te maken.
Download hier de handleiding.

Updated on 04/03/19

Article Attachments