1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. AFAS
  4. PDF terugvinden in AFAS

PDF terugvinden in AFAS

Inhoud van dit artikel

TriFact365 gebruikt dossieritems om een boeking met bijbehorende PDF te verwerken in AFAS. Zorg ervoor dat de dossieritems niet geblokkeerd zijn (of in gebruik zijn in AFAS door andere workflows).

Inkoopfacturen

Ga in TriFact365 naar Instellingen > Administraties en klik op het vergrootglas achter de betreffende AFAS-administratie. Vul bij ‘Instellingen’ het volgende in:

• Dossiernummer voor inkoopfacturen: -5

Verkoopfacturen

Wanneer je gebruikt maakt van AFAS Small Business, dan dien je bij de instellingen van de administratie het volgende in te vullen:

• Dossiernummer voor verkoopfacturen: 10

Werk je met AFAS Profit ERP? Dan dien je een nieuw dossieritem aan te maken.
Download hier de handleiding.

Projectboekingen

Bij het maken van projectboekingen stuurt TriFact365 de PDF van de factuur ook mee naar het Projectdossier. Hiervoor moet in het betreffende dossieritem ‘Project’ toegestaan zijn op het tabblad ‘Bestemming Extra’. Staat dit niet ingesteld, dan wordt de PDF niet naar AFAS verstuurd bij projectboekingen.

Updated on 03/10/19

Article Attachments