1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. AFAS
  4. PDF terugvinden in AFAS

PDF terugvinden in AFAS

TriFact365 gebruikt dossieritems om een boeking met bijbehorende PDF te verwerken in AFAS. Zorg ervoor dat de dossieritems niet geblokkeerd zijn (of in gebruik zijn in AFAS door andere workflows).

LET OP: Vanaf versie AFAS Profit 3 (Small Business en ERP) moet het Communication Centre zijn geïnstalleerd om PDF bestanden in AFAS direct te kunnen openen.

AFAS Profit ERP
Wanneer je gebruikt maakt van AFAS Profit ERP, dan kun je zelf bepalen welke dossiernummers gebruikt moeten worden voor het boeken van facturen. Ga in TriFact365 naar Instellingen > Administraties en klik op het vergrootglas achter de betreffende AFAS-administratie. Bij ‘Instellingen’ kun je dossiernummers ingeven voor inkoop- en verkoopfacturen. Normaal gesproken kun je hiervoor de volgende items gebruiken:

• Inkoopfacturen: Dossiernummer -5
  • Verkoopfacturen: Dossiernummer 1

AFAS Small Business
Wanneer je gebruikt maakt van AFAS Small Business, dan dien je de volgende dossiernummers te gebruiken voor het boeken van facturen:

• Inkoopfacturen: Dossiernummer -5
  • Verkoopfacturen: Dossiernummer 10

Ga in TriFact365 naar Instellingen > Administraties en klik op het vergrootglas achter de betreffende AFAS-administratie. Bij ‘Instellingen’ kun je dossiernummers ingeven voor inkoop- en verkoopfacturen.

Updated on 31/10/18