PDF terugvinden in Unit4

Bij een boeking naar Unit4 geeft TriFact365 automatisch een URL (hyperlink) mee. Om deze in Unit4 te kunnen openen is een instelling in Unit4 vereist. Hieronder volgt hiertoe een stappenplan:

1. Ga in Unit4 naar ‘Onderhoud’ > ‘Algemene gegevens’ > ‘Document rubrieken’ en klik op ‘Nieuw’.
  2. Voor inkoopfacturen: Selecteer ‘Inkoopfactuur’ bij Gelinkt aan en vul in het veld Rubriek ‘Ingekomen facturen’ in.
    (LET OP: Hoofdlettergevoelig! ‘Ingekomen’ dient met een hoofdletter ‘I’ te beginnen)
  3. Voor verkoopfacturen: Selecteer ‘Verkoopfactuur’ bij Gelinkt aan en vul in het veld Rubriek ‘Algemeen’ in.
    (LET OP: Hoofdlettergevoelig! ‘Algemeen’ dient met een hoofdletter ‘A’ te beginnen.

Facturen opvragen vanuit Unit4 Multivers

Alle facturen die na het instellen van de rubrieken worden verstuurd, kunnen opgevraagd worden vanuit Unit4 Multivers.

Wanneer je in Unit4 Multivers een inkoopfactuur opent, zie je de knop ‘Document magement’ staan. Hiermee kan de bijbehorende factuur worden geopend in TriFact365.

LET OP

Voor zover bij ons bekend is dit bij Unit4 Multivers online standaard aanwezig. Bij Unit4 Multivers server is echter een extra module (Document Manager) vereist die via Unit4 moet zijn aangeschaft. Deze extra module moet ook zijn ingeschakeld en toegankelijk zijn voor de gebruiker om de functie te kunnen gebruiken.

Updated on 25/09/18