1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Visma eAccounting
  4. PDF terugvinden in Visma eAccounting

PDF terugvinden in Visma eAccounting

Inhoud van dit artikel

Bij een boeking naar Visma eAccounting stuurt TriFact365 automatisch de bijbehorende PDF mee. Volg het volgende stappenplan om de PDF te zien in Visma eAccounting.

Inkoopfacturen

Stap 1
Ga naar Visma eAccounting en log in met jouw gegevens.

Stap 2
Ga naar ‘Inkoop’ > ‘Inkoopfacturen’. Klik op het paperclipje bij de betreffende factuur om de PDF te openen.

Verkoopfacturen

Stap 1
Ga naar Visma eAccounting en log in met jouw gegevens.

Stap 2
Ga naar ‘Boekhouding’ > ‘Boekstukken’. Selecteer bij ‘Documenttype’ de optie ‘Ge├»mporteerd boekstuk’. Klik op het paperclipje bij de betreffende factuur om de PDF te openen.

Updated on 18/09/17