PDF-viewer

In de portal wordt bij elke stap het document weergegeven in een PDF-viewer. Deze viewer heeft de volgende functionaliteiten:

• Bestandsnaam: Aan de linkerkant van de header staat de bestandsnaam van de betreffende factuur.
  • Wisselen tussen pagina’s: Door middel van de pijltjes kun je tussen pagina’s wisselen. Met de dubbele pijltjes ga je naar het begin (<<) of het einde (>>) van het document. Wil je meteen naar een specifieke pagina toe? Vul dan het paginanummer in het witte vakje in.
  • Document passend maken: Met behulp van de vier pijltjes kun je de pagina verkleinen zodat het volledig in je scherm past. Hierdoor hoef je niet meer naar beneden te scrollen om de rest van de pagina te bekijken.
  • In- en uitzoomen: Met het vergrootglas kun je in- en uitzoomen op het document.
  • Document 90 graden draaien: Met de draaipijltjes kun je het document 90 graden linksom of rechtsom draaien.
  • Document downloaden: Door middel van de downloadknop naast de draaipijltjes kun je het betreffende document downloaden.
  • Gegevens selecteren en kopiëren (BETA*): Je kunt gegevens in het Controlescherm selecteren door hier een kader omheen te slepen met je muis. Vervolgens klik je op het veld waar deze tekst geplakt moet worden.
  • Gemarkeerde gegevens (BETA*): Wanneer je in het Controlescherm in bijv. het veld Factuurnummer staat, geeft TriFact365 aan in de PDF-viewer waar deze gegevens vandaan komen. Dit wordt gedaan door deze gegevens in het groen te arceren.

* Deze functionaliteiten zijn als BETA-functie beschikbaar gemaakt en zijn nog niet voor iedereen zichtbaar. De komende tijd zal dit gefaseerd voor iedereen beschikbaar worden gemaakt.

Updated on 22/01/20