1. Home
  2. Nieuwe functies
  3. Periode-instellingen
  1. Home
  2. Instellingen
  3. Periode-instellingen

Periode-instellingen

Normaal gesproken hanteert TriFact365 een periode-instelling van 12 periodes (maanden). Heb je een andere periode-indeling in jouw administratie? Dan neemt TriFact365 deze automatisch over. In het scherm Controleren en verwerken zie je dat de periode zich aanpast aan de factuurdatum die je ingeeft.

Je kunt de periode-datumtabel in TriFact365 raadplegen bij de administratie-instellingen. Ga hiervoor naar Instellingen > Administraties > Vergrootglas > Periode-datumtabel.

Hier kun je precies zien welke boekjaren en periode-instellingen geïmporteerd zijn uit jouw administratie. Je kunt op het vergrootglas achter een boekjaar klikken om de precieze periodeverdeling te bekijken voor dat betreffende boekjaar.

Let op

Periode-instellingen zijn alleen beschikbaar voor AccountView, Exact Online en Twinfield

Updated on 07/11/18