1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Visma eAccounting
  4. Problemen met koppeling Visma eAccounting

Problemen met koppeling Visma eAccounting

STAP 1
Controleer of je een betaalde versie van Visma eAccounting hebt. Met de demoversie kan helaas (nog) niet worden gekoppeld. Neem indien nodig contact op met Visma eAccounting en verzoek om jouw demo te koppelen met TriFact365.

STAP 2
Om te kunnen koppelen moet de Visma eAccounting-administratie eerst accepteren dat met een 3e partij zoals TriFact365 een koppeling wordt gelegd.

Ga hiervoor naar ‘Apps’ > ‘Admin/HR’. Scroll naar beneden en controleer of de Visma eAccounting API geactiveerd is.

STAP 3
Kun je nog steeds geen koppeling leggen? Mogelijk werk je met Visma Advisor in combinatie met Visma eAccounting. Neem contact op met Visma eAccounting en laat de volgende twee instellingen controleren:

• Laat controleren of de integratiemodule (tussen Visma Advisor en Visma eAccounting) aanstaat;
  • Laat controleren of de Visma Advisor gebruiker (waarmee je probeert te koppelen) toegang heeft tot de Visma eAccounting administratie.
Updated on 08/12/17