1. Home
  2. Procureren
  3. Procuratie-overzicht

Procuratie-overzicht

Wanneer je beheerder bent, kun je via het Dashboard het Procuratie-overzicht bekijken. Hier zie je alle facturen die op dat moment in een procuratieworkflow zitten. Per factuur kun je zien welk schema eraan gekoppeld is en welke gebruiker(s) nog moet(en) procureren.

Procuratieproces stoppen
Indien wenselijk kun je het procuratieproces van één of meerdere facturen stoppen. Vink de betreffende facturen aan en klik op ‘Procuratieproces stoppen’ in de blauwe balk die verschijnt. De facturen komen nu weer op de status ‘Controleren’ te staan. Hierna kun je de facturen eventueel opnieuw aanbieden ter procuratie.

Definitief maken
Ook kun je facturen definitief maken. Dit houdt in dat de facturen verplaatst worden naar het archief van TriFact365, zonder dat deze doorgeboekt worden naar het boekhoudpakket. Vink de betreffende facturen aan en klik op ‘Definitief maken’ in de blauwe balk die verschijnt.

Updated on 14/06/18