1. Home
  2. Procureren
  3. Procuratieschema inrichten

Procuratieschema inrichten

Voordat je begint:

1. Zorg dat de gebruiker(s) het recht ‘Procuratie’ toegewezen hebben gekregen.
  2. Zorg dat de gebruiker(s) toegewezen is/zijn aan de betreffende administratie(s)(meer informatie)

Stap 1
Ga naar het tandrad rechtsboven en klik op ‘Administraties’. Vink het vakje ‘Procuratie’ aan bij de administratie waarvoor een procuratieschema ingericht wordt.

Stap 1
Ga naar het tandrad rechtsboven en klik op ‘Procuratie’. Vervolgens klik je op ‘Toevoegen’.

Stap 2
Klik nu op het vergrootglas naast het procuratieschema.

Links staat ‘Procurators’. Hier kunnen via het groene plusje de gebruikers worden geselecteerd die moeten procureren. Alleen gebruikers die procuratierechten hebben zijn zichtbaar. Per gebruiker kan de keuze worden gemaakt voor optioneel/verplicht en kan het niveau worden ingesteld. Verschillende combinaties zijn hier mogelijk.
Lees hier een aantal tips voor het inrichten van procuratieschema’s.

Rechts staat ‘Administraties’. Hier kunnen via het groene plusje de gewenste administraties worden geselecteerd waarop dit schema van toepassing is.
LET OP: De geselecteerde administratie geldt voor alle gebruikers in het schema en hoeft niet per gebruiker (per regel) toegevoegd te worden.

Stap 3
Na deze stap worden voortaan nieuwe facturen zichtbaar bij de stap ‘Procuratie’ nadat ze gecontroleerd zijn.

Lees hier hoe je facturen moet procureren.

Procuratie in het dashboard

‘Procureren’ is alleen zichtbaar voor beheerders en gebruikers die deze rechten hebben.

Gebruikersrecht 'Toevoegen' + 'Procureren'

Heb je als gebruiker het recht ‘Toevoegen’ en ‘Procureren’? Dan zie je in ‘Mijn Werkvoorraad’ alle te procureren facturen, niet alleen jouw eigen.

Updated on 21/11/18