1. Home
  2. Mobiele app
  3. Pushnotificaties ontvangen (mobiele app)

Pushnotificaties ontvangen (mobiele app)

In de mobiele app van TriFact365 kun je instellen dat je pushnotificaties wilt ontvangen. Je krijgt dan een notificatie wanneer er facturen voor je klaarstaan om te autoriseren of procureren.

Ga hiervoor in de app naar het menu en klik op ‘Pushnotificaties’. Nadat je deze hebt ingeschakeld kun je instellen op welk tijdstip je een notificatie wenst te ontvangen.