1. Home
  2. Beheer en instellingen
  3. Stamgegevens bijwerken
  1. Home
  2. Facturen boeken
  3. Stamgegevens bijwerken

Stamgegevens bijwerken

Wanneer je stamgegevens wijzigt in het boekhoudpakket is het belangrijk dat je de stamgegevens vervolgens bijwerkt in TriFact365. Dit houdt in dat TriFact365 de nieuwe/gewijzigde gegevens ophaalt uit het boekhoudpakket. Doorloop onderstaand stappenplan om de stamgegevens bij te werken.

OPTIE 1
Ga naar Instellingen > Administraties > Vergrootglas en klik onderaan de pagina op ‘Bijwerken’.

OPTIE 2
Je kunt de stamgegevens ook bijwerken tijdens het controleren en verwerken van facturen:

• Klik op de roterende pijltjes in de balk van de administratienaam;
  • of klik op ‘Bijwerken’ onderaan de pagina.