1. Home
  2. Dashboard
  3. Status ‘Afgekeurd’

Status ‘Afgekeurd’

Als er in de portal een factuur of boeking wordt afgekeurd, dan krijgt deze de status ‘Afgekeurd’. In het dashboard verschijnt dan de volgende melding bij gebruikers die het recht ‘Controle’ hebben:

Klik op de melding. Je wordt nu naar de Werkvoorraad geleid en ziet de documenten met de status ‘Afgekeurd’. Als je op de status klikt naast de betreffende factuur, dan kun je de volgende acties uitvoeren:

1. Opnieuw autoriseren of Opnieuw procureren
  2. Verwijderen
  3. Overslaan[/ht_message]

Afgekeurde facturen in bulk terugzetten
Wil je liever de facturen in één keer terugzetten naar autoriseren of procureren?
Vink dan de facturen aan in de Werkvoorraad en klik op ‘Terugzetten’ in de blauwe balk die verschijnt.

Updated on 13/09/18