1. Home
  2. Autoriseren en procureren
  3. Wat gebeurt er met afgekeurde facturen?

Wat gebeurt er met afgekeurde facturen?

Als er in de portal een factuur of boeking wordt afgekeurd, dan krijgt deze de status ‘Afgekeurd’. In het dashboard verschijnt dan de volgende melding bij gebruikers die het recht ‘Controle’ hebben:

Klik op de melding. Je wordt nu naar de Werkvoorraad geleid en ziet de documenten met de status ‘Afgekeurd’.

Facturen herstellen
Als je op de status klikt naast de betreffende factuur, dan kun je de volgende acties uitvoeren:

1. Opnieuw autoriseren of Opnieuw controleren
  2. Verwijderen
  3. Overslaan

Je kunt facturen ook herstellen door deze aan te vinken in de Werkvoorraad en ‘Herstellen’ te selecteren in de blauwe taakbalk die verschijnt.

Updated on 27/09/19